Mendyt beajánlották szaúd-arábiai kluboknak, a válasz: tartsátok meg!

Egy lelkes madridista úgy tűnik nincs kibékülve Ferland Mendy teljesítményével, ezért Twitteren ajánlotta be az összes szaúd-arábiai csapatnak. Egy válasz jött is.


„A legjobb játékos!” – így jellemezte egy (@realmadridindo1) Real Madrid rajongói oldal Ferland Mendyt Twitteren, ahol megjelölte az összes arab klubot, célozva arra, hogy a francia játékost előszeretettel vihetik. Az „ajánlat” mindössze egyetlen klubot késztetett válaszra, az Al-Fateh csapatát. Ők a hatodik helyen végeztek a Pro League-ben – a szaúd-arábiai első osztályban. A szaúdi klub udvarias, de tömör választ adott:

„Köszönjük, de tartsátok meg a csapatotokban! :D”

Mendy helyzetén a tegnap esti mérkőzés sem segített, ugyanis értékelése az egyik legrosszabb volt. Folyamatosan túljárt az eszén Ousmane Dembélé, aki számtalanszor irányította a baloldalt. Mendynek tehát sokat kell dolgoznia, hogy visszanyerje formáját – főleg úgy, hogy a helyére ott van a frissen érkező Fran García, illetve Camavinga és Nacho is. Amennyiben ez nem sikerül, úgy eladásra is kerülhet – bár azt már tudjuk, hogy az Al-Fateh csapata egész biztosan nem szerződtetné.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

Barátságos mérkőzésekNYILATKOZATOK
ÁTIGAZOLÁSOK