Home Galéria

Galéria

GALÉRIA/MÉDIA

Így fogadták a társak Marianót az öltözőben – VIDEÓ

Neon. 0
0

A dominikai támadó nagyon hosszú idő után lépett pályára a bajnokságban, majd első labdaérintéséből gólt szerzett a Barcelona ellen. A társak így fogadták Marianót. Mariano szavai: “Még mindig nem tudom elhinni, hogy ennyi idő után visszatértem a bajnokságba, és gótl szereztem. A tabella élén is vagyunk, és ez nagyon jó dolog. Ezeket most ki is […]

GALÉRIA: Edzés (2020.01.16)

smck1337 0
0

Folytatódik a Sevilla elleni mérkőzés felkészülése. Jó hír, hogy Benzema és Jovic ma csatlakozott a társakhoz, míg Ramos, Asensio és Hazard folytatták a rehabilitációt.

GALÉRIA: Az ünneplés pillanatai (Szuperkupa, 2019-20)

smck1337 0
0

Meghoztuk a tegnapi ünneplés fotóit!

Pérez meglátogatotta a csapat utolsó edzését Dzsiddában

smck1337 0
0

Az elnök a csapat utolsó edzésén járt Szaúd-Arábiában.

GALÉRIA: Edzés (2019.12.03)

smck1337 0
0

A csapat megkezdte az Espanyol elleni felkészülést. A tréningen Marco Asensio, Eden Hazard és Lucas Vázquez kivételével (ők természetesen folytatták a rehabilitációt..) mindenki részt vett. Gareth Bale az edzőteremben dolgozott. A Castillából Altube, míg a Juvenil C-ből Bruno látogatta meg a nagyok edzését.

GALÉRIA: Edzés (2019.11.20)

smck1337 0
0

A csapat folytatta a Real Sociedad elleni felkészülést: Carvajal, Varane, Valverde és Aréola is visszatért a válogatottból. Nacho és Asensio folytatták a rehabilitációt, míg a Castillából Altube, Baeza, Blanco és Gila kaptak lehetőséget.

GALÉRIA: Edzés (2019.10.28)

Neon. 0
0

A csapat javában készül a Leganes elleni mérkőzésre. Folytatódik az edzés, hisz készülni kell a Leganes elleni (szerda, 21:15) bajnokira. Nacho és Asensio folytatták a rehabilitációt, míg Bale az edzőteremben dolgozott. (áll a Real Madrid hivatalos tájékoztatásában, de mint kiderült a walesi Londonba repült személyes okokra hivatkozva… a szerk.-) Az edzésen a Castilla hálóőre, Altube […]

GALÉRIA: Edzés (2019.09.12)

smck1337 0
0

A válogatottból is visszatért majdnem mindenki, néhányan pedig folytatták a rehabilitációt. Zidane megtartotta soron lévő edzését a szombati, Levante elleni bajnoki előtt. Aréola első edzésén van túl madridistaként, míg Kroos, Courtois, Varane, Bale és Valverde (külön edzett) visszatért a válogatottból. A Castillából Altube, Blanco, Fidalgo és De la Fuente meghívót. Asensio, Isco, Modric folytatták a […]

GALÉRIA: Edzés (2019.08.28)

smck1337 0
0

A csapat folytatja az edzést a vasárnapi, Villareal elleni mérkőzés előtt. Hazard, James, Asensio, Rodrygo és Brahim folytatták a rehabilitációt. Az ifjú brazil már labdás edzéseket is végzett. Zidane a Castillából felhívta Altube-t, Fidalgót és Manu Hernandót. Az U19-ből pedig Jordit. Varane az edzőteremben dolgozott.

GALÉRIA: Utolsó edzés a Celta Vigo elleni mérkőzés előtt!

smck1337 0
0

A csapat megtartotta utolsó edzését a holnapi, Celta Vigo elleni nyitómeccs előtt. Míg Mendy folytatta a rehabilitációját (külön edzett), addig Mariano az edzőteremben dolgozott. A Castillából ismét Altube és Kubo vett részt a tréningen, Asensio és Rodrygo folytatták a rehabot.

GALÉRIA: Edzés (2019.08.13)

smck1337 0
0

Edzés a szombati, Celta Vigo elleni mérkőzés előtt. A csapat ma reggel megkezdte az edzést a Real Madrid Cityben. Ramos ismét a csapattal edzett, míg Rodrygo az edzőteremben dolgozott. Asensio, Mendy és Brahim folytatták a rehabilitációjukat. A Castillából Altube és Kubo vett részt az edzésen.


MÉG TÖBB GALÉRIÁVAL KAPCSOLATOS TARTALOM