Home Galéria

Galéria

GALÉRIA/MÉDIA

GALÉRIA: Edzés (2019.10.28)

Neon. 0
0

A csapat javában készül a Leganes elleni mérkőzésre. Folytatódik az edzés, hisz készülni kell a Leganes elleni (szerda, 21:15) bajnokira. Nacho és Asensio folytatták a rehabilitációt, míg Bale az edzőteremben dolgozott. (áll a Real Madrid hivatalos tájékoztatásában, de mint kiderült a walesi Londonba repült személyes okokra hivatkozva… a szerk.-) Az edzésen a Castilla hálóőre, Altube […]

GALÉRIA: Edzés (2019.09.12)

smck1337 0
0

A válogatottból is visszatért majdnem mindenki, néhányan pedig folytatták a rehabilitációt. Zidane megtartotta soron lévő edzését a szombati, Levante elleni bajnoki előtt. Aréola első edzésén van túl madridistaként, míg Kroos, Courtois, Varane, Bale és Valverde (külön edzett) visszatért a válogatottból. A Castillából Altube, Blanco, Fidalgo és De la Fuente meghívót. Asensio, Isco, Modric folytatták a […]

GALÉRIA: Edzés (2019.08.28)

smck1337 0
0

A csapat folytatja az edzést a vasárnapi, Villareal elleni mérkőzés előtt. Hazard, James, Asensio, Rodrygo és Brahim folytatták a rehabilitációt. Az ifjú brazil már labdás edzéseket is végzett. Zidane a Castillából felhívta Altube-t, Fidalgót és Manu Hernandót. Az U19-ből pedig Jordit. Varane az edzőteremben dolgozott.

GALÉRIA: Utolsó edzés a Celta Vigo elleni mérkőzés előtt!

smck1337 0
0

A csapat megtartotta utolsó edzését a holnapi, Celta Vigo elleni nyitómeccs előtt. Míg Mendy folytatta a rehabilitációját (külön edzett), addig Mariano az edzőteremben dolgozott. A Castillából ismét Altube és Kubo vett részt a tréningen, Asensio és Rodrygo folytatták a rehabot.

GALÉRIA: Edzés (2019.08.13)

smck1337 0
0

Edzés a szombati, Celta Vigo elleni mérkőzés előtt. A csapat ma reggel megkezdte az edzést a Real Madrid Cityben. Ramos ismét a csapattal edzett, míg Rodrygo az edzőteremben dolgozott. Asensio, Mendy és Brahim folytatták a rehabilitációjukat. A Castillából Altube és Kubo vett részt az edzésen.

GALÉRIA: Edzés (2019.08.05)

smck1337 0
0

A csapat megtartotta edzését a holnapi meccs előtt. Holnap barátságos mérkőzés, ezúttal a Red Bull Salzburg lesz az ellenfél. A keretből mindenki részt vett az edzésen, a Castillából De la Fuente még mindig Zidane kezei alatt dolgozik – míg Brahim Díaz egyedül edzett. Ferland Mendy és Marco Asensio folytatták a rehabilitációjukat.

GALÉRIA: Edzés (2019.08.02)

smck1337 0
0

Jović és Courtois is teljes értékű munkát végzett. Folytatódik az edzés, immáron Jovic és Courtois is teljes értékű edzést végzett a Casemiro, Militao és James hármassal karöltve. Asensio, Mendy és Brahim folytatták a rehabilitációjukat. A Castillából jelen volt Seoane és Kubo, valamint az U19-es osztályból Miguel Gutiérrez.

GALÉRIA: Edzés (2019.08.01)

smck1337 0
0

A csapat visszatért Madridba, immáron hazai pályán végezték el az edzést ahol a jókedv uralkodott. A teljes keret Zidane rendelkezésére állt. Casemiro, James és Militão főszerepben. Jović egyedül edzett, míg Asensio, Mendy, Brahim és Courtois folytatták a rehabilitációjukat.

GALÉRIA: Edzés München előtt (2019.07.29)

smck1337 0
0

28 játékos vett részt a Münchenbe való utazás előtti edzésen. Militao, Casemiro és James Rodríguez is csatlakozott a kerethez. Zidane alkalmazásában továbbra is a Castilla-játékosok: Kubo, Seoane, De la Fuente és Javi Hernández. Illetve a Juvenil A-ból Miguel Gutiérrez. Varane külön edzett, míg Bale és Jovic az edzőteremben dolgoztak. Asensio, Brahim és Mendy folytatták a […]

Íme a 2019/20-as szezon harmadik számú meze

smck1337 0
0

A Real Madrid és az Adidas hivatalosan is bemutatta a csapat harmadik számú mezét ami a 201/20-as idényt illeti. Főszerepben a zöld szín.

GALÉRIA: Edzés a MetLife Stadiumban (2019.07.26)

smck1337 0
0

A csapat teljesítette utolsó edzését a madridi derbi előtt. Brahim és Mendy külön edzett, együtt folytatták a rehabilitációjukat.

MÉG TÖBB GALÉRIÁVAL KAPCSOLATOS TARTALOM