Home Nyilatkozatok Casemiro: “Az egész csapat nagyon jól játszott”
Casemiro: “Az egész csapat nagyon jól játszott”
0

Casemiro: “Az egész csapat nagyon jól játszott”

0

A fontos győzelem után Casemiro, Lucas Vázquez és Fede Valverde nyilatkozott a sajtó munkatársainak.


Casemiro

“Tudtuk, hogy ez egy ilyen mérkőzés lesz, gratulálnunk kell az Osasunának, mert remekül játszottak és a szurkolóik végig mögöttük álltak. Az első 15 percben nagyon nyomtak, előre mentek, de felálltunk és nyugodtak maradtunk, majd átvettük az irányítást. Az egész csapat nagyon jól játszott.”

“Ezen a héten kiestünk a kupából, egy nagyon nehéz meccsen, különösen ha a mentális oldalát nézzük. De megmutattuk, hogy mindenért harcban állunk. Tudjuk, hogy még nagyon sok dolgunk van, és ez a három pont nagyon fontos volt.”

“Az edző világossá tette, hogy hogyan akar dolgozni. Mindannyian fontosak vagyunk, és akik ma játszottak, jó munkát végeztek, így kell címeket nyerni. Az egész csapatra szükség van.”

Valverde

“Boldogok vagyunk, kihasználtuk a legtöbb lehetőségünket. Tudtuk, hogy kemény mérkőzés lesz, de nem sok meccset vesztettünk el itt. Tudtuk, hogy erősen és maximális koncentrációval lépnek páyára. Próbáltunk jól kezdeni, de nem sikerült, és hátrányba kerültünk. Az Osasuna szárnyalt, de megtudtuk fordítani a meccset, és a második félidőben le is zártuk. Bár ne kerültünk volna hátrányba, de ez kellett ahhoz, hogy felébredjünk és visszatérjünk a meccsbe.”

“Minden győzelem egy lépéssel közelebb visz a célunkhoz, azaz a cím magasba emeléséhez. Fontos, hogy keményen dolgozzunk, és támogassuk egymást. Én megcsinálom a dolgom, és bármi is legyen, mindig így teszek.”

Lucas

“Az első perctől kezdve nagyon koncentráltak voltak. Labdákat szereztek, helyzeteket alakítottak ki. Amikor gólt szereztek, felálltunk, és a csapat reakciója brutális volt. Az utolsó két idegenbeli meccsünkön két gólt szereztem.”

“Örülünk a győzelemnek, ezért jöttünk. Úgy megyünk haza, hogy jó munkát végeztünk és a célunkat elértük. Tudtuk, hogy nehéz lesz, örülnünk kell az eredménynek.”

“Az újabb győzelem sokat mond rólunk. A csütörtöki kemény volt, mert fontos volt, de kárpótolni akartuk magunkat és a szurkolóinkat egy szép győzelemmel, és azzal, hogy továbbra is a tabella élén vagyunk a bajnoki címért.”

“Munka, áldozat, egyéniség és tekintély. Ezek a szavak azok, amik meghatározzák a mai meccset, és a szezonunkat. Nagyon jó irányba haladunk, megpróbálunk ezen az úton maradni a végsőkig.”


forrás: realmadrid.com